A "Szívünk háza"-projekt© szeretetelvű komplex önismereti személyiségfejlesztő program.
A "Szívünk háza"-projekt© szeretetelvű komplex személyiségfejlesztő önismereti program és kutatás a Szellemi Tulajdon Nemzeti (Szabadalmi) Hivatalában nyilvántartva. (Y1500649/3; 004339) 2014. 12. 15.
Programjainkról a 30/960-4825-ös telefonszámon érdeklődhetsz.


Az agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő, stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Például tanulás, tanítás, kommunikáció, intuíció, egészség fejlesztése.

Mire jó az agykontroll?
A José Silva által kifejlesztett agykontroll egy tudományosan megalapozott, rendkívül hatékony módszer! A tanfolyamon résztvevők megtanulnak relaxálni, aminek számos kedvező hatása ismert.

Mire használható?

Az agykontroll javítja az életminőséget!


"Kedves Honlaplátogató!

Szeretettel üdvözöllek.
Dr. Domján László vagyok, a Magyar Agykontroll Szervezet vezetője, továbbá belgyógyász és reumatológus, s az orvostudomány kandidátusa. Jelenleg ugyan - 25 évnyi intenzív oktatás után nem tartok agykontroll tanfolyamot - csak továbbképző tanfolyamot oktatok, melynek címe: Jelenlétkontroll (Agykontrollal a megvilágosodásért) -, de minden oktató kollégámat jó szívvel ajánlom, s munkájuk magas színvonaláért garanciát vállalok." http://agykontroll.hu/felnottoktatok

Mire jó az agykontroll?
http://youtube.com/watch?v=I3jFdVCvr-c

További videók az Agykontrollról:
http://youtube.com/playlist?list=PL0llwCe-ch7IEU0lZ9qxKTiaNaGxuArPE

Agykontroll-könyvek: http://agykontroll.hu/shop