A "Szívünk háza"-projekt© szeretetelvű komplex személyiségfejlesztő önismereti program és kutatás a Szellemi Tulajdon Nemzeti (Szabadalmi) Hivatalában nyilvántartva. (Y1500649/3; 004339) 2014. 12. 15.

felhasználói név
(szóköz nélkül, ékezetes betűk nélkül):
jelszó:
a jelszó mégegyszer:
E-mail-címed:

Jelentkezésemmel elfogadom a "Szívünk háza"-projekt© Adatkezelési és Titoktartási Szabályzatát (ATSZ).

Garantáljuk, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, csak kapcsolattartás érdekében kértük, másra nem használjuk fel, és nem adjuk ki harmadik félnek.

A regisztrálást követően küldünk egy regisztrációt megerősítő e-mailt (levelet), kérjük a benne lévő linkre kattintással 48 órán belül erősítse meg regisztrációjának rögzítését!
Keresse meg levelünket a levelezőprogramjában!
Előfordulhat, hogy a saját levelezőprogramja beállítása miatt, a spam- vagy levélszemét-mappába helyeződik a regisztrációt megerősítő levelünk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a levelezőjét állítsa be úgy, hogy leveleink ne a spam-mappába érkezzenek!
Jelentkezésemmel hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy adataim nyilvántartásának törlését bármikor (indoklás nélkül is) kérhetem egy, a "Szívünk háza" részére küldött e-mailben, amely alapján 3 munkanapon belül törüljük adatait. Adattörlés után az adattörlést kérő e-mailt 5 évig megőrizzük.

A felelősség kizárása:
Az oldalon található információ kizárólag tájékoztatás céljára szolgál, nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez.